ploutve Triton, custom Elemental, karbon
Karbonové ploutve ELEMENTAL s kapsami na nohy na míru jsou technologicky nejpokročilejší, nejpohodlnější, nejúčinnější a nejlehčí na současném trhu. Tento profesionální nástroj lze volitelně upravit podle individuálních vlastností sportovce, jako jsou: technika záběru, roztažení chodidla, výška a hmotnost, fyzická zdatnost. Na základě těchto parametrů se liší úhel ohybu, šířka a délka čepele a také tuhost čepele - nejen celkově, ale také v možnosti provádět změny tuhosti v určitých oblastech.
Ploutve ELEMENTAL jsou kompletní: karbonové lopatky modelu ELEMENTAL + vlastní patky TRITON.
Charakteristika patek TRITON vyrobených na zakázku:
- Kapsy na nohy na zakázku jsou ručně vyráběny ze speciální vakuové pryže s velmi vysokým obsahem kaučuku.
- Anatomický design.
- Velikosti 35-46.
- Dokonalého usazení na noze je dosaženo kombinací druhů a síly pryže o tloušťce 1 až 6 mm.
Charakteristika karbonových lamel Mod.ELEMENTAL:
Vyvinuto pro profesionální sportovce.
Šířka: 194 mm.
Délka: 600 mm od úhlu ohybu.
K dispozici v tuhostech: super měkká nebo měkká.
Úhel: 22°, 25°.
- Nejobtížnější pokládání různých typů karbonových tkanin s různým modulem pružnosti, s různými vazbami, pod různými úhly. To vše nám umožnilo vytvořit ideální čepele pro hloubku i vzdálenost.
- Karbonové čepele ELEMENTAL jsou technologicky nejvyspělejší čepele na současném trhu. Vyvinuli je nejlepší technologové a inženýři, kteří vyrábějí detaily pro vozy Formule 1.
- Lopatky na povrchu nelakujeme, abychom jim dodali lepší vzhled, protože naše technologie získávají pro výrobu lopatek dokonale hladký lesklý povrch pro vysoké hydrodynamické parametry.
- Používáme tkaniny z uhlíkových vláken pouze od evropských výrobců prověřených léty.
- Lopatky jsou vyráběny autoklávováním.
- Vyrobeno v Evropě.
Pro objednání ploutví nás prosím kontaktujte, abychom vám mohli poskytnout instrukce k provedení měření nohou a veškeré další informace.
Na požádání můžete na lopatky dostat také vlastní jméno, logo nebo design.
Mohlo by Vás zajímat
Novinky e-mailem




